Αφήνοντας τα ίχνη μας (Εργαστήριο δημιουργικότητας για ενήλικες)

ιχνη

Την Τρίτη 26.1.16 δημιουργούμε μέσα από ένα εικαστικό παιχνίδι
και αφήνουμε τα ίχνη μας φτιάχνοντας ένα έργο σε φυσικό μέγεθος.
Χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τη ζωγραφική τέχνη, εξασκούμε τη φαντασία μας, εκφράζουμε ιδέες και συναισθήματα και παρατηρούμε τον κόσμο γύρω μας.
Δοκιμάζουμε διαφορετικά υλικά και τεχνικές με σκοπό να πειραματιστούμε και να βρούμε με πόσους τρόπους μπορούμε να αφήσουμε τα ίχνη μας και τελικά, να ξεκλειδώσουμε τη δημιουργικότητά μας, να έχουμε έμπνευση, να κάνουμε πιο εύκολα τις ιδέες μας πράξη.
Το βιωματικό σεμινάριο “Αφήνοντας τα ίχνη μας” θα πραγματοποιηθεί από την αρχαιολόγο-μουσειοπαιδαγωγό και ιστορικό Τέχνης Κατερίνα Σταμίδη. Συνεργάζεται με το τμήμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και την εταιρεία πολιτισμού Peripatos. Παράλληλα, ασχολείται με τη ζωγραφική, τη χαρακτική και τις κατασκευές ,τις οποίες εντάσσει στον τρόπο δουλειάς της. Ασχολείται με το σχεδιασμό και την παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εργαστηρίων για μουσεία, σχολεία,ιδιωτικά εργαστήρια και πολιτιστικούς φορείς(Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, εκδόσεις Καλειδοσκόπιο,Δήμος Ελευσίνας, Δήμος Κω,Art in Progress κ.α).
Είσοδος Ελεύθερη
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Aquarella Studio: Σμύρνης 26, Αιγάλεω (πλησίον μετρό Αιγάλεω), 1ος όροφος, τηλέφωνο: 2105908004, email: info@aquarellastudio.gr
ΥΓ: Παρακαλείσθε σε περίπτωση ακύρωσης, να ενημερωθεί η Γραμματεία του Εργαστηρίου από την προηγούμενη ημέρα πραγμάτωσης του σεμιναρίου.

• January 8, 2016

Comments are closed.

Νίκη Ζάχαρη